Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vezessen a nép!
  2007-02-02 23:47:39, péntek
 
  Vezessen a nép!


2007.02.01.

Első mottó: ,,A Fidesznek az a feladata, hogy megteremtsük azt a lehetőséget, aminek segítségével erőszak nélkül fejezhetjük ki azt a népi erőt, amellyel elmozdítható a csalással hatalomra jutott koalíció. Ismétlem, a kormányt csak a nép távolíthatja el." (Orbán Viktor)

Második mottó: ,,...forradalmat nem a pártok szoktak csinálni, hanem a nép. Mi pártként tesszük a dolgunkat, készülünk a választásokra, írjuk a programunkat, erősítjük a szervezeteinket és így tovább." (Vona Gábor)

896-ban egy verőfényes tavaszi napon a Vereckei-hágó tövében Árpád a sátrába hívatta vezértársait, és így szólt: ,,Kedves testvéreim Hadúrban, én az éjjel újraértelmeztem a nagyi álmát, az a különben nem szobatiszta turulmadár azt akarta mondani Emesének, hogy a mi dolgunk, hétmagyaroké, az, hogy a vérszerződést köz- és emberjogilag megalapozzuk, majd eurokonformmá tegyük, nekünk nem szabad erőszakos cselekményekkel akadályoznunk az oláhokat, tótokat, rácokat, bunyevácokat abban, hogy majdan, a századok folyamán beszivárogjanak a Kárpát-medencébe, s amikor kedvük szottyan, államot alapítsanak. Ha a magyar nép mégis meg akarja csinálni a honfoglalást, az ő dolga, mi a magunk részéről fordítsuk vissza a lovunkat keletnek." A vezérek megfogadták a tanácsot, és Árpáddal együtt visszatértek Etelközbe paragrafust puhítani nyereg alatt. Ezenközben azonban a nép tudta, eljő egykor a 20. században Balogh Edgárék izmos közírói iskolája, amely felfedezi a népi önszerveződés fogalmát, s a nép elébe vágva az eseményeknek, benyomult a Kárpát-medencébe.

1703-ban egy verőfényes tavaszi napon a lengyelországi Brezán várában II. Rákóczi Ferenc így szólt Esze Tamáshoz: ,,Nézze, Esze úr, nekünk itt nem az a dolgunk, hogy a jobbágycsapatok élén betörjünk Magyarországra, hanem az, hogy köz- és emberjogilag kidolgozzuk, majd eurokonformmá tegyük szerződésünket, amelyben szabadsága kivívására biztatjuk a magyar nemzetet. Tapodtat se mozduljunk tehát Brezán várából, hanem készüljünk a választásokra." És a tiszaháti fölkelők II. Rákóczi Ferenccel együtt a várban maradtak, hogy megteremtsék azt a lehetőséget, aminek segítségével kifejezhetik szilárd elhatározásukat, hogy kitérnek a harc elől. A tanulatlan szélsőjobboldali jobbágytömegek azonban lázas önszerveződésbe fogtak, és megvívták a szabadságharcot.

1848-ban egy verőfényes tavaszi napon a Pilvax kávéházban Petőfi Sándor így szólt társaihoz: ,,Szabadság lánglelkű gyermekei! Óva intelek benneteket attól, hogy velem együtt alkotmányellenesen és erőszakosan az utcára vonuljatok, kikiáltsátok a sajtószabadságot, lefoglaljátok a Landerer-féle rádió-televíziót, és világgá kürtöljétek a tizenkét pontot meg a Talpra magyart. Maradjunk szépen itt a kávéházban, mint törvénytisztelő polgárokhoz illik, alapozzuk meg köz- és emberjogilag, majd tegyük eurokomforttá követeléseinket, a magyar meg hadd menjen, ha híja a haza." És a márciusi ifjak megszívlelték a szárnyas szavakat, és Petőfivel az élükön hátralévő éveiket a Pilvaxban élték le, bojtos hálósipkával a fejükön. A hebehurgya és izgága pest-budai nép viszont, ez a rasszista csőcselék fékezhetetlen önszerveződéshez látott, és végigharcolta 48-49-et.

1989-ben egy verőfényes tavaszi napon a Kossuth téren Orbán Viktor így szólt maroknyi bátor honfitársához: ,,Én mondom, fiúk, lejártak már azok az idők, amikor az volt a jelszó: Vezessen a párt! A mostani demokratikus korban az a helyes, ha a nép áll önmaga élére, a nép jár elöl, a nép előtt, a nép csinál forradalmat, a nép alkalmaz és szenved el egyedül erőszakot, a nép vereti meg és záratja fogdába magát, nem pedig a nép vezetői. Vágjuk hát zsebre azt a kokárdát, amely néhány év múlva sokakat úgyis az Árpád-sávos zászlóra fog emlékeztetni, térjünk meg fegyelmezetten otthonainkba, fogalmazgassuk szorgosan programunkat a rendszerváltoztatásról, építsük szüntelenül a pártot meg a pártok szövetségét a négy alkotmányos fal meg a két választási vereség között és így tovább." És a maroknyi rettenthetetlen élcsapat hazament az alkotmány sáncai közé építkeződni orrvérzésig.

Így hát 2007. március 15-e verőfényes napján Judapest népe érett önszervezés után megjelent az Apró villa előtt és így szólt I. Hazudós Ferenchez: ,,Kedves Fletó, ugyan légyszi már átadni Vlagyimir Visszarionovics Putyinnak, az ideiglenesen hazánk területén tartózkodó Szovjetunió elnökének forró köszönetünket a hatvankettedik éve tartó felszabadításért, azzal a buzgó óhajunkkal együtt, hogy maradjanak még nálunk legalább ezer esztendeig." És I. Enyveskezű Ferenc az élő sövénybe vágott kiskapun keresztül átballagott a szomszéd villába, hogy bekopogjon komájához, Vlagyihoz. A moszkvai repülőjegy ekképp megtakarított árát később nagylelkűen felajánlotta a nyugdíjasok, özvegyek, árvák, munkanélküliek és munkakerülők javára.

K. Jakab Antal

(Erdélyi Napló, 2007. jan. 30. www.hhrf.org/erdelyinaplo/)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sajtószabadságot, felszabadításért, önszerveződéshez, szélsőjobboldali, törvénytisztelő, újraértelmeztem, követeléseinket, rettenthetetlen, beszivárogjanak, jobbágycsapatok, visszarionovics, szervezeteinket, elhatározásukat, cselekményekkel, szabadságharcot, önszerveződésbe, munkanélküliek, magyarországra, lengyelországi, szerződésünket, jobbágytömegek, fegyelmezetten, fogalmazgassuk, hatvankettedik, fékezhetetlen, eurokonformmá, megszívlelték, eurokomforttá, végigharcolta, honfitársához, választásokra, akadályoznunk, megtakarított, köszönetünket, lefoglaljátok, vérszerződést, népi erőt, csalással hatalomra, kormányt csak, pártok szoktak, verőfényes tavaszi, sátrába hívatta, éjjel újraértelmeztem, nagyi álmát, vérszerződést köz-, századok folyamán, magunk részéről, lovunkat keletnek, vezérek megfogadták, népi önszerveződés, lengyelországi Brezán, jobbágycsapatok élén, Orbán Viktor, Vona Gábor, Balogh Edgárék, Rákóczi Ferenc, Esze Tamáshoz, Rákóczi Ferenccel, Petőfi Sándor, Hazudós Ferenchez, Kedves Fletó, Vlagyimir Visszarionovics Putyinnak, Enyveskezű Ferenc, Jakab Antal, Erdélyi Napló,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png lepke  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Adakozás  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Reggel van  Nagyi telefonál  Gonosz démon-álarc  Őrizkednünk kell...  Akarat  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Örülök, hogy látlak!  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ágai Ágnes – Csendélet  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Png csokor  Paul David Tripp Április 21  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Alázat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Akarat  Erdőn  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A Megváltó szolgálatában  210 éve született a SZÓZAT meg...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Próbálj meg ...  Irgalom és ítélet  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Egy lelki imádság  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Alázat  Png csokor  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Png nő  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png ház  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 21  Mindig jusson idő nevetni  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 20  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
népi erőt, csalással hatalomra, kormányt csak, pártok szoktak, verőfényes tavaszi, sátrába hívatta, éjjel újraértelmeztem, nagyi álmát, vérszerződést köz-, századok folyamán, magunk részéről, lovunkat keletnek, vezérek megfogadták, népi önszerveződés, lengyelországi Brezán, jobbágycsapatok élén, magyar nemzetet, tiszaháti fölkelők, várban maradtak, harc elől, tanulatlan szélsőjobboldali, utcára vonuljatok, tizenkét pontot, márciusi ifjak, szárnyas szavakat, élükön hátralévő, rasszista csőcselék, mostani demokratikus, pártok szövetségét, négy alkotmányos, maroknyi rettenthetetlen, alkotmány sáncai, ideiglenesen hazánk, buzgó óhajunkkal, szomszéd villába, moszkvai repülőjegy, sajtószabadságot, felszabadításért, önszerveződéshez, szélsőjobboldali, törvénytisztelő, újraértelmeztem, követeléseinket, rettenthetetlen, beszivárogjanak, jobbágycsapatok, visszarionovics, szervezeteinket, elhatározásukat, cselekményekkel, szabadságharcot, önszerveződésbe, munkanélküliek, magyarországra, lengyelországi, szerződésünket, jobbágytömegek, fegyelmezetten, fogalmazgassuk, hatvankettedik, fékezhetetlen, eurokonformmá, megszívlelték, eurokomforttá, végigharcolta, honfitársához, választásokra, akadályoznunk, megtakarított, köszönetünket, lefoglaljátok, vérszerződést, önszerveződés, segítségével, kifejezhetik, vezértársait, programunkat, emberjogilag, kikiáltsátok, hálósipkával, megteremtsék, felajánlotta, demokratikus, honfoglalást, megteremtsük, bunyevácokat, hétmagyaroké, visszatértek, ideiglenesen, otthonainkba, emlékeztetni, erdelyinaplo, távolíthatja, elmozdítható, munkakerülők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.